Utstilling

Vi åpner sesongen 2021 med en storslagen instalason av Ane Vik Eines i vårt nye lokale på høylåven.

Hele 160 kvadratmeter 2.etg


Galleriet i fjøset på 80 kvadratmeter 1.etg viser kunst av den herlige dukkemakeren Irina Moen

som opprinnelig kommer fra St. Petersburg.


Magne Myhren (født 17. april 1965) er en norsk billedkunstner med base på Sørlandet. Han er født i Arendal, men har bodd det meste av sitt voksne liv i Kristiansand.


Han er medlem av NBK (Norske Billedkunstnere)


Han har arbeidet tretti år som lærer i grunnskolen. Det siste året har han vært universitetslektor i kunstfag ved Universitetet i Agder. Ved siden av lærerjobben og familieliv har han hatt to separatutstillinger og arbeidet med illustrasjon, blant annet for avisen Vårt Land som fast tegner tidlig på nittitallet.


I tillegg til maleri i alle mulige medier, arbeider han også med foto og digital formidling av kunst. Han har startet og drifter bildeskolen.no med kun egenprodusert materiale og blogger om egen kunst og om hvordan den blir til. Størst inspirasjon til sitt arbeide finner han i naturen, men liker også å leke med virkeligheten i surrealistiske eller eventyrlige billedframstillinger.

 

Utstillingen «Forty Friday Afternoons», som nå vises her på Galleriet ved Havet, er resultatet av førti reiser ut i skogen gjennom et helt år, i alle årstider og følgelig i all slags vær. I løpet av disse førti reisene i nærnaturen malte han førtito malerier. Disse er hundre prosent malt ferdig på stedet, og det er ikke foretatt rettinger innendørs.   Prosjektet er også omtalt på NRK- Norge Rundt, NRK Sørlandet, Harvest Magasin og nettmagasinet Outdoor Painter (USA)Galleriet ved havet


Adresse

 

Sandshamnveien 173

 

6694 Foldfjorden

 

pk@gallerietvedhavet.no

 

tlf. 99 45 25 28

Åpningstider

 

Hver lørdag og søndag

Fom 4. juli  -  tom 30.august  kl. 10.00 - 17.00


 

 

 

© 2019 by Per Kristian Solbakken .